Szállítási feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön vagy azonnal raktárról vagy a lehetőségekhez képest 1-3 munkanapon belül, a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át házhoz szállítás esetén.
Természetesen mód van személyes átvételre is üzletünkben, melynek nyitvatartási ideje a kapcsolat menüpont alatt található.

Szállítási módok:


Személyesen átvehető a boltban:
1239 Budapest Haraszti út. 149.
1116 Budapest Barázda u. 1.

Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk.

Minden munkanapon a raktárkészleten lévő termékekre 16 óráig leadott megrendelést általában 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Kiszállítást futárszolgálat végzi, amely munkanapokon 9 és 18 óra között szállít.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot. Telefon: 06-1-289-0440

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt készüléket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.

Amennyiben Ön csak munkaidőn túl tudja átvenni a rendelt terméket kérjük jelezze felénk és vegye figyelembe, hogy az egyedi szállítási időpontok minden esetben díjkötelesek.